2022. évi Önkormányzati Nyári Napközis Tábor a Szent-Györgyi Albert Agóra szervezésében június 27-július 15-ig a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolab (6723 Szeged, Építő u. 9.)
július 18-augusztus 5-ig a Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (6723 Szeged, Tabán u. 17.) lesz megtartva.
 
A tábor étkezési térítési díját kizárólag online ETELKA portálon keresztül (https://etelka.szeged.hu), bankkártyás fizetéssel lehet megfizetni.
 
Befizetési időszak: 2021. május 10-től május 18-ig.
 
Aki nem rendelkezik ETELKA portál fiókkal, annak a portálon történő regisztrációt megelőzően az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a következő adatokat kell megküldenie: a regisztrálandó e-mail címet, az azonosításhoz pedig a táborozó nevét, születési dátumát, anyja nevét, iskola nevét. A megadott e-mail cím rendszerbe történő rögzítését követően a megadott e-mail címre érkezik egy tájékoztató e-mail a regisztráció menetéről. A regisztrációhoz felhasznált adatok kezelése az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik. Kérdés esetén hívható telefonszám: 62/561-960.
 
Pótbefizetésre nincs lehetőség. A jelentkezés a térítési díj befizetése után válik véglegessé. Amennyiben 2021. május 10-től május 18-ig nem történik meg a befizetés, a tanuló törlésre kerül, helyére új táborozó kerül felvételre.
 
Abban az esetben, ha a májusi befizetéseket követően még maradnak szabad helyek, akkor erről az Agóra május 20-ig értesítést küld valamennyi általános iskolának. A szabad helyek feltöltése május 23-ig megtörténik az iskolákban!
 
A jelentkezést lemondani, vagy módosítani 2022. június 1 - augusztus 5-ig az Agórában lehet.
A tábor megkezdését (2022. június 27.) követően is minden változtatási szándékot kérjük az Agórában szíveskedjenek megtenni Szkokkné Varga Hajnalka kolléganőnél. Telefonszáma: +36/70-905-3381
 
Előre lemondani csak egész turnust lehet, illetve akut betegség esetén a bejelentést követő naptól, amennyiben a lemondás reggel 8:45-ig megtörténik a lemondani kívánt nap előtti napon reggel 8:00-8:45 óra között.
 
Jelentkezési feltétel: általános iskola tanulója legyen a jelentkező és csak az 1-6. osztályt végzett diákok vehetnek részt a táborban.
A nagy érdeklődés miatt egy tanuló maximum 3 hétig vehet részt a napközis tábor programjában.
 
A táborban biztosított étkezés: tízórai – ebéd – uzsonna
 
Normál és diétás étkezés esetében napi háromszori étkezés (TEU) igénybevétele kötelező a táborban résztvevőknek, továbbá szükség szerint hideg élelem csomag is biztosított. Kivétel: a SULI-HOST Kft. az élelmiszer-biztonság miatt az egész napos hideg csomagot nem tudja biztosítani a tartósítószer-mentes (önállóan vagy bármilyen egyéb allergénnel kombinált) diéta esetén. Diabétesz esetén csak olyan szakorvosi igazolással biztosítható az egész napos hideg csomag, amelyben étkezésenként lebontva fel van tüntetve az adható szénhidrát mennyisége.
 
Azoknál a tanulóknál, akik a közétkeztetést nem veszik igénybe vagy a közétkeztetésben normál étkezést igényelnek, de a nyári napközis táborban diétás étkezést kérnek, szükséges a jelentkezési lap mellé a legutolsó szakorvosi igazolást csatolni, melyen szerepel a diéta pontos megnevezése és az allergén anyagok is fel vannak tüntetve. A szakorvosi igazolások alapján fogja a SULI-HOST Kft. biztosítani a diétás étkezést, azon tanulóknál, akik csak a táborban veszik igénybe a diétás étkezést.
 
Részvételi díj (Szegedi Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézményben tanulói jogviszonnyal rendelkező gyermekek esetén):
 
Normál étkező esetében: 3.145 Ft/fő/5 nap
Diétás étkező esetében: 4.700 Ft/fő/5 nap
A külsős tanuló vendég részvételi díja (Ha a gyermek nem a Szegedi Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézményben rendelkezik tanulói jogviszonnyal pl. Waldorf, SZTE Gyakorló Ált. I., Juhász Gyula Ált. I. stb.):
 
Normál (tanuló vendég) étkező esetében: 5.030 Ft/fő/5 nap
Diétás (tanuló vendég) étkező esetében: 7.520 Ft/fő/5 nap
 
Programok:
A táborban résztvevő gyerekek minden héten szerdán strandos, pénteken kisebb autóbuszos, vagy vonatos kiránduláson vesznek részt.
A tábori programokhoz mindenképpen szükséges lesz a gyermek számára összvonalas városi bérletre vagy 10 db buszjegyre!!!
A beiratkozáskor a szülők egy adatlapot kapnak (letölthető: www.agoraszeged.hu honlapról) amelyet kitöltve a tábor első napján kell a gyerekeknek magukkal hozni.
A táborban résztvevők száma hetente kb. 228 fő.
 
A tábor tervezett programja (megtekinthető: a www.agoraszeged.hu honlapon):
Hétfő:                    - színházi előadás az Agórában, tábori programok, csoportprogramok
Kedd:                     - mozi előadás az Agórában, tábori programok, csoportprogramok
Szerda:                   - egész napos strandolás a Partfürdőn
Csütörtök:               - csoportprogramok
Péntek:                   - egész napos kirándulás – vonattal, busszal – Csongrád megyében
                             (Ópusztaszer, Makó, Hódmezővásárhely, stb.)
Csoportprogramok: kézműves foglalkozások, kisebb séták, múzeumlátogatások a városban, sportvetélkedők, Ki Mit Tud? stb.

 

Tájékoztató szülőknek 2022 évi nyári napközis tábor - Agóra

Jelentkezési lap a 2022. évi nyári táborra - Agóra